Oplysninger om pladserne

Campingmatch.dk er skabt for hjælpe campister med at lave en samlet oversigt over alle campingpladserne i Danmark - uafhængig af campingpladsernes tilhørsforhold eller størrelse.

Jeg og min familie er selv campister og har oplevet at skulle finde campingpladserne på forskellige hjemmesider og/eller i forskellige kataloger.

Det har ført til skabelsen af denne hjemmeside, hvor jeg forsøger at finde alle campingpladser og placere dem på samme kort.

Oplysningerne om campingpladserne her på Campingmatch.dk er derfor et mix af de offentligt tilgængelige oplysninger som jeg finder på campingpladsernes hjemmesider eller i de kataloger de evt. bliver beskrevet i, samt egen erfaringer fra besøg på pladserne.

Der findes desværre mange campingpladser hvis hjemmesider er særdeles sparsomme med oplysninger om pladsen. Du skal derfor forvente, at der kan være flere, eller andre oplysninger om pladserne, end dem vi viser her på Campingmatch.dk.

Jeg går igennem campingpladsernes hjemmesider med mellemrum og opdaterer oplysningerne her på siderne.

Har du tilknytning, eller kendskab til en campingplads og finder oplysningerne mangelfulde eller fejlbehæftede, så er du velkommen til at sende en mail med de opdaterede oplysninger her.

© 2024 Leif Andersen / Grafvika